Blåsippan ute i backarna står

Foto av blåsippor runt en sten.

Blåsippor – ett sant vårtecken. Foto: Eva Ekeroth

Det finns saker att glädja sig åt, även om det mesta för närvarande kretsar kring Corona-viruset. Till glädjeämnena hör alla vårtecken som just nu syns i naturen. ”Och ut får vi i varje fall gå” som en gammal dam med rullator konstaterade när jag mötte henne på en gångväg. ”Än så länge”, kanske hon borde lagt till. Just nu får man ta en dag i taget.

Guidade turer räknar vi med att kunna genomföra även denna sommar. Anders Djerf kommer att genomföra öppna stadsvandringar i Norrtälje stad. All information om hans guidningar hittar du under rubriken Kommande guidningar.

Har du en egen grupp som du vill visa någon del av Norrtälje är du välkommen att kontakta vem som helst av oss guider. Kommunen är stor och det finns mycket att se. Ring eller mejla så tipsar vi om vad som kan passa din grupp!

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar inte stora grupper, vi håller oss utomhus och ser till att det finns utrymme att hålla avstånden. Skulle ytterligare begränsningar rekommenderas kommer vi att hålla oss till dem.

Ta hand om varandra och de ljusglimtar som ändå finns i tillvaron!

Eva Ekeroth

 

 

Om Admin Guide Webplats

Webplats för Föreningen Auktoriserade Norrtäljeguider, bildad december 2010.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.