Norrtälje – rosornas stad

Foto av klätterros mot gul fasad i Norrtälje.

Finns det något vackrare än blommande rosor? Foto: Hien Ekeroth

Visby är inte ensamt om att ståta med vackra rosor i staden, även i Norrtälje kan man se dem längs gatornas husfasader. Inte bara rosor finns att skåda under sommaren. Konst i ån är ett annat återkommande inslag i stadsbilden under sommaren. Njut, skratta, förfasas av de fantasifulla konstverken. Till den 16 augusti finns de att beskåda i ån.

En stadsvandring är ett utmärkt sätt att lära sig mer om Norrtälje. Vår guide Anders Djerf har guidningar på olika teman hela sommaren. du behöver inte anmäla dig i förväg och betalar på plats.

Vill du ha en egen guidning för dig och dina vänner är du välkommen att höra av dig till någon av oss guider. Vi guidar i hela kommunen och skräddarsyr ett program beroende på era intressen och ålderssammansättning i gruppen. Guidningarna sker utomhus, vi guidar inte om vi inte känner oss helt friska och vi tar inte stora grupper.

Om Admin Guide Webplats

Webplats för Föreningen Auktoriserade Norrtäljeguider, bildad december 2010.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.