Svart, grått eller turkost – det är ett val jag gör

Fågelbord i mars

Fågelbord i mars

Hallå där alla glada,

Äntligen känner även jag att våren är på väg. Tycker mig också ha hört gumman Tö vid flera tillfällen. Tänker inte göra som Olle, skrämma bort gumman Tö. Jag väljer att hjälpa henne på traven. Kung Bore är välkommen tillbaka nästa säsong och jag hoppas han bjuder på ännu en vacker vinter med mycket snö.

I förra veckan var jag och fler från föreningen på en föreläsning ”Det goda värdskapet”  med Jan Gunnarsson från Värdskapet utveckling. Det var länge sedan jag skrattade så mycket och framförallt hörde andra skratta så hjärtligt. Tänk vilken tur vi har att det finns så många människor runt omkring oss som tycker om att bjuda på sig själva.

Varje morgon man vaknar så gör man ett val. Jag väljer mellan två färger, grått eller turkost.  Fortsättningsvis så vill jag se allt i turkost.  Om fler kunde tänka tanken att det jag gör är att jag ger människan en bättre dag så mycket enklare allt skulle vara och så mycket roligare.

Nu ska jag ut och prata med mina vänner fåglarna.

Tills vi hörs och syns så ha underbara dagar,

Sonia Rasmussen

Om Admin Guide Webplats

Webplats för Föreningen Auktoriserade Norrtäljeguider, bildad december 2010.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar