Våren är i antågande

foto av Café Hörnan

Café Hörnan i vinterskrud. Foto: Eva Ekeroth

Nu börjar vårtecknen synas så smått, vintergäck och snödroppar blommar i rabatterna och rapporter om blommande hassel kan vi läsa om i tidningen. Kvällarna blir ljusare och ljusare och det är inte längre svart ute när väckarklockan ringer på morgonen. Vi guider märker främst att våren är på väg genom att bokningar för sommaren börjar komma in. Det är härligt att få börja tänka på sommaren. Gör slag i saken du också och kontakta någon av våra guider.

Än finns det inga planerade öppna guidningar i Norrtälje, men ta gärna en tur till Stockholm och följ med vår guide Ander Djerf på vandringar i söderförort.

I guideförningen har vi haft årsmöte och bytt ordförande. Efter fem år avgick Eva Ekeroth och efterträddes av Anette Hallsenius.

Vi har också gjort en plan för vår fortbildning under året. Norrtälje kommun är stor. Visste du att av Sveriges 290 kommuner är det endast 19 som är större till ytan – och av dem är det bara Gotland som ligger söder om Dalälven.

Om Admin Guide Webplats

Webplats för Föreningen Auktoriserade Norrtäljeguider, bildad december 2010.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.