En guidelegend på besök!

Den     I fredags var den välkände stockholms och riksdagsguiden Rune Lemon på besök vid guideutbildningen för andra gången. Eftermiddagen ängnades åt praktisk guideteknik i Norrtälje centrum. Vädret var det sämsta tänkbara här syns den tappra truppen på bild efter att kommit under tak, från vänster: Karin Mohlin, Anette Hallsenius, Gabriel Wikman, Anders Djerf, Rune Lemon, Lars Gunnar Wallin och Eva Ekeroth

Om Admin Guide Webplats

Webplats för Föreningen Auktoriserade Norrtäljeguider, bildad december 2010.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/9/8/norrtaljeguide.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Ett svar till En guidelegend på besök!

  1. Anders Djerf skriver:

    Nyfiken på senhösten i skärgården m m och några tankar om oss blivande guider?: Läs då min artikel ”Höstljus i skärgården, lodjur och norrtäljeguider” på norrteljetidning.se, publicerat på Läsarbloggen, Anders Djerf, 8 november.

Kommentera