Guideträff i Rådhuset

Gruppfoto av auktoriserade Norrtäljeguider

Lars-Gunnar Wallin, Seija Rahm, Anette Hallsenius, Gunilla Lindgren, Eivor Larsson, Eva Ekeroth, Ingela Jansson, Sonia Rasmussen, Anna Lindström och Anders Djerf. Saknas på bilden: Erika Åberg.

Onsdagen den 25 maj samlades Norrtäljes auktoriserade guider för promovering i Rådhuset. Hans Stergel, som ansvarade för guideutbildningen, talade om vikten av att en turiststad har god tillgång på duktiga guider och Norrtäljes näringslivschef Dan Löfgren talade om betydelsen av att staden har utbildade personer som kan vara extra goda marknadsförare och värdar för stadens gäster. Dan Löfgren önskade guiderna lycka till och delade ut en badge som vi kan bära vid guideuppdrag.

Några av oss är specialiserade på en plats, ett objekt eller en bestämd målgrupp. Andra har fokus på en del av kommunen, inte nödvändigtvis geografisk, det kan lika gärna röra sig om den politiska, historiska eller kyrkliga delen. Åter andra är inriktade på aktiviteter. Det finns med andra ord en guide som passar alla. Under rubriken ”våra guider” kan du läsa mer om vars och ens specialitet. Där hittar du också kontaktuppgifter.

Eva Ekeroth

Om Admin Guide Webplats

Webplats för Föreningen Auktoriserade Norrtäljeguider, bildad december 2010.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar