Äntligen vår!

Våren är äntligen här och krokusen blommar. Foto: Eva Ekeroth

Våren har kommit och guidesäsongen närmar sig med stormsteg. Vi guider är sugna på komma ut ur idet och hoppas på många bokningar med trevliga grupper. Alla slags guidningar är välkomna, såväl en kortare stadsvandring till fots som flerdagars bussturer runt om i kommunen.

I slutet av januari hade guideföreningen arbetslördag då vi brainstormade aktiviteter för sommaren. En massa roliga idéer kom upp. I mars håller vi årsmöte och beslutar vilka av alla idéer som ska sjösättas.

Tack vare ett bidrag från Roslagens sparbank kommer vi äntligen att kunna trycka den informationsfolder vi väntat länge på. Det tackar vi för!

Eva Ekeroth

Om Admin Guide Webplats

Webplats för Föreningen Auktoriserade Norrtäljeguider, bildad december 2010.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar