Planera nu – för sommaren!

Foto av Arholma kyrka och kvarn

Arholma kyrka och kvarn en dag i november 2012. Foto: Anders Djerf

Många bussbolag, konferensanläggningar och studieförbund sitter just nu med planering för det som ska hända i vår och i sommar. Om ett halvår är det redan maj igen. Vårterminens kurskataloger görs nu, och sommarhalvårets evenemangskalendrar sätts ofta samman redan i februari, om inte tidigare.

Därför vill vi Auktoriserade Norrtäljeguider redan så här i början av året tala för de guidningar vi kan erbjuda till våren och sommaren 2013, till resmål och sevärdheter med traditioner som skapar förväntan.

Ni kan möta oss på ort och ställe, eller boka oss även för att guida också under resan till målet. De flesta av oss leder stadsvandringar i Norrtälje. Några av oss håller också på förfrågan föredrag på olika teman ur Roslagens historia och nutid.

Men varför vänta till sommaren? Det går att boka en Norrtäljeguide för en vintervandring i Norrtälje – kanske avslutad med en god kopp kaffe i värmen på något av Norrtäljes kaféer eller en bit mat på något annat näringsställe.

Det går också med lite planering att göra vinterbesök på t ex Björkö med buss och med passbåt till Arholma.  SL-buss och passbåt går varje dag, året runt!
Fotot visar Arholma kyrka och kvarn en stilla klar novemberdag.

Till våren kan vi åter besöka de många säsongsöppna resmålen, som till exempel det fantastiska, levande Pythagoras Industrimuseum mitt i Norrtälje stad, de lokala sjöfartsmuseerna och alla de trevliga hamncaféerna och lokala krogarna. Trafiken med skärgårdsbåtar sätter fart. Då har vi mycket att visa för besökare.
I samarbete med lokala aktörer, som vandrarhem, skärgårdspensionat, krogar, rederier, hembygdsmuseer och ortens kulturaktiva, kan vi i bästa samarbete med just dig som kund, sy ihop det perfekta paketet som passar just Dig och Din grupp.

Låt vinterkvällarna förgyllas och berikas av skärgårdslitteratur och guideböcker. Res ut i Roslagen vid köksbordet på kartor och sjökort tills säsongen att göra samma resor i verkligheten kommer! Där vi guidar dig till upplevelser.

Vänta inte för länge! Ta redan idag kontakt med någon av våra guider för att lägga upp ditt evenemang, och för  kostnadsförslag.

Anders Djerf

Om Admin Guide Webplats

Webplats för Föreningen Auktoriserade Norrtäljeguider, bildad december 2010.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar